de dragul altfelului

5    27.  10, 5…  50…   ! +<><>. 1 – 2.  +<><>.

evident ca ar fi un altfel de comunicare, daca as alege sa scriu asa. cel mai tare mi-e teama ca as uita ce-am comunicat. prezenta a prea mult abstract, nu simplifica in mod echitabil o situatie. cea mai coerenta actiune ar fi sa tinem cont de oameni, fara abstractizari. cel putin pt o vreme…

reiau textul de mai sus,  sa-mi aduc aminte urmatoarele dati; ce inseamna infinitul  neimporntant…

cam 5 ani ma intereseaza din 27. dincolo de cuvintele, raman mai putin de 10 lucruri de amintit, despre un om. mai putin de 5 despre oameni. sper sa ma intereseze mai mult de 50, mai spre final. un infinit e prea mult, indiferent de ce ar fi el. nici 1 din 2 lucruri nu se inteleg corect, in medie. deci mai sunt infinite sanse…

… cam care e de fapt starea de fapt a natiunii? ma incerca o supozitie, cum ca ar fi o stare generala de lenevire sau lenevie. oricare, ar fi, e cu alcelasi efect. parerea mea. despre asta se vorbeste mereu, cand se zice ‘odinioara’? adica, despre ca si acum, se zice ca nu mai este asa cum era? intreb si eu, probabil din prea mare viteza. in fine, destul pe introducere!

ma incerca senzatii din cele mai firesti in ultima perioada. e lesne de inteles, daca as putea scrie ce ar fi de inteles. tocmai despre asta ma intreb; sa scriu, sau inca nu e momentul sa ma gasesc intreband in mod public, intrebari nepublice. stirile, nu imi par f de folos in ultima instanta. ele ne distrag atentia de la ceva, si asta sigur poate influenta negativ. deci, atata vreme, cat merge bine, eu zic ca nu trebuie intrerupt procesul. oricare ar fi el. sustinem deci progresul!

ne mai gandim la asta… pe final, ramane de citat, mesajul pt natiune, la ora de noapte:

“feritziva de majorete…incercatzi sa statzi in ultima banca…vorbitzi mai putzin…daca putetzi incercatzi sa va concentrazti…asta-i un mesaj pt o parte dintre voi…cam asta ar fi…v-am pupat p.s.:asta e…ei trebuie sa faca ce au de facut…aici ii vb despre cealalta parte dintre voi” -incheiat citatul.

Advertisements

~ by durox on January 13, 2008.

One Response to “de dragul altfelului”

  1. carevasazica, slow living?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: