“what we ARE and WE CAN ACCOMPLISH !” – The Cugir enterprise

N-am cum sa nu citez cateva vorbe intelepte puscate pe timp de noapte si afisate drept trofeu al traditiei si intelepciunii mestesugarului autohton.

“We are available for any other information in order to offer you an overall image of what we ARE and WE CAN ACCOMPLISH !”

“Are have traditional producer in military technique – weapons and ammunitions !”

“The surest way of initiating a mutually profitable relationship is that we meet and know each other. ”    – The Cugir enterprise

cugir De ajuns se ajunge usor, potrivit schitei cu directiile de zbor: practic virezi puternic stanga chiar inainte de B (udapesta), cobori lejereanu spre ecuator peste HUNGA, cand vezi muntii pe stanga, mai virezi o data stanga puternic, si apoi meri pan’ vezi ca se trage.  Sau pt cunoscatori, ii  un pic la est de fosta capitala, unde se organizeaza concedii pline de aventura, jocuri pe timp de noapte cu detectorul de metale, si premii in bratari, monede si alte acareturi burebistice.

Pt iubitorii de chat, se poate da add pe umcugir@yahoo.com sau cugir_ro@yahoo.com .

Ce avem de invatat de aici? Folosirea limbajului codat este o tehnica cu rezultate marete in neatragerea investitorilor capitalisti, sau efectiv, cand ai pusca te faci inteles oricum… intrebarea mea: daca 50% din forta de munca se ocupa cu feroase, 30% se ocupa de lemnoase (wikipedia), restul de 20% is cu politica? Formulata mai obraznic, intrebarea ar veni ‘What is the “Technical specification” of  Cugireni?’

Advertisements

~ by durox on December 9, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: