Pepeni verzi, nu rasisti

watermelonUra mea fata de negrii este egala cu ura ce-o nutresc pt albi. Dar n-are nici macar o umbra din intensitatea cu care o simt fata de pampasi.

O proasta, pe nume Keyanus Price, s-a autosesizat in spume, cand a primit de la colegul de bord, mai inalt in functie, un email, un forward… Colegul, primar in Los Alamitos, un idiot si el, prin scuzele cu care a iesit la inaintare, a promis o demisie… Eu cred ca mai degraba karma i-a servit-o, nu standardele civice -care sunt din ce in ce mai cretine. Gumele vizand stereotipuri, sunt rasiste? Si daca negrii mananca lubenita-n prostie, tre sa ma temperez in glumele cu carne de pui, jantele mai mari de 20 inch, si madalioanele cu diametru peste 10 centrimetri? Sa fiu atent si-n photoshop ce nuante folosesc pt ca sensibilii tocmai scapati de pe plantatie se ofenseaza?

Imi vine sa dau cu statistici, cifre si table oficiale, dar nu ma risc sa par rasist. Ca nu-s. :} In schimb sunt bulversat… Conversatiile intre negrii, abuzeaza de cativa termeni, fie ca ii aud la piata, fie in fata casei cand batem mingea… ele sunt toate biches, ei sunt toti pimps. Iar cand vorbitorul se adreseaza unui colectiv format atat din biches cat si din pimps, apelativul e niggers. I-am intrebat de mai multe ori, de unde le vine greata asta fata de cuvintele cheie. Habar nu au, asa li se pare ca trebuie sa simta… si ca sa dau un exemplu de logica si argument, redau unul din raspunsurile primite: “you can call us niggers, ’cause you’re from Europe! … you don’t have racism there, you don’t look at the person’s color, only his money. ” Noh tare!, mi-am zis…  Deci asta-i logica: americanii le sunt inca indatorati -pt suferintele produse, negrii se simt inca cu polita neplatita, ii doare trecutul inca f tare. 

this-is-not-racist-it-is-photoshopDaca m-as risca cu un email de genul, exista riscul sa prestez in folosul comunitatii?

Unde se trage linia intre bun simt si idiotenie, astfel incat sa nu cadeam din prea mult bun simt in crétinisme?

In ce an ar trebui sa ma renasc pt a ma simtii desprins de greselile omului din evul mediu?

Si, mie cand imi vine randul sa pot sa ma comport ca un om liber? :}

Advertisements

~ by durox on February 28, 2009.

2 Responses to “Pepeni verzi, nu rasisti”

  1. duroxe, apropos de cretinism , am si io o intrenaciune : prezervative negre sa fac? shi daca da, pt cine? pt albi?

  2. prezervativele negre se fac pt oamenii cu circulatie periferica slaba, pt ca apoi sa stea cu sula-n soare si sa se-ncalzeasca, fireste. :}

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: