Respectul fata de valori – zice Paunescu :}


Dau peste teatrul televizat de la Sinteza Zilei, uitandu-ma la alte povesti cu si despre O. Paler. Prezenta lui Paunescu in studio, fluturand o Flacara, o inteleg ca fiind un bascau penal la adresa cititorilor lui Paler si un afront adus omagierii eseistului, prozatorului, jurnalistului…
Demagogia, atributul de baza a poetului, lasa rece gazda emisiunii – d-ul Gadea da iarasi dovada faptului ca citeste doar prompterul in viata, prin modul in care ne citeste ceva din Paler :} – insa provoaca stari nebanuite omului de rand…

”Sunt consternat că s-au găsit atâtea canalii care s-au repezit să facă averi nemărginite şi să facă demagogie pe tema democraţiei la noi; sunt consternat că poporul român a îndurat şi a consfinţit asta.” -O.P.

Ps Gadea sa invete sa citeasca [la prima vedere:}] iar ceilalti doi papagali sa invete sa taca…

Advertisements

~ by durox on March 17, 2009.

One Response to “Respectul fata de valori – zice Paunescu :}”

  1. Gretos Dl. Paunescu(mi-am permis sa il numesc asa, sa imi fie iertat) in expunere… Nu vreau sa ma leg prea tare de Domnia Lui, pentru a nu adauga stresuri suplimentare grijaniei Lui de-acum zilnica: Gripa Porcina.
    Subscriu sfatului enuntat inspre personajul “enoriasul Gadea”: pune mana si citeste, baiete! Si nu uita: “cartile educa spiritul in prima faza” Da?!?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: