White House – Party Crashers

De cand s-a tinut marea cina la Casa Alba, la tv inca un subiect de un deosebit interes pt natiune. Ora si stirea. Stirea si analiza. Eu tot astept reactii si amanunte despre viitoarea vizita a presedintelui la COP15, conferinta de integrare in verde absolut la nivel mondial. Nimic insa despre asta, nici despre emailurile provenite de la CRU (Climate Research Unit). Despre cele din urma o sa-mi dau cu parerea zilele urmatoare…

Revenind la stirile din ultimile zile, Sarah Palin isi promoveaza cartea ‘Going Rogue’ motiv pt care posturile de stanga spumega in draci la fiecare carte semnata, pe cand cele de dreapta ii fac reclama in buletinele de stiri. N-am citit cartea, insa ea se vinde ca si cum s-ar da gratis ;]. Pt cine vrea sa vada cum sta america la coada sa cumpere carti, avem linkul oficial aici. Poate ar trebui mentionat ca inainte de a fi scoasa la vanzare, cu o luna jumate inainte cartea a ajuns bestseller pe Amazaon si B&Noble.

Celalalt mare subiect este legat de un el si o ea (Tareq si Michaele Salahi), care nefiind invitati, si-au facut loc totusi la dineul oficial organizat de sotii Obama. Au fost prezentati presei, si-au facut poze cu cine era pe-acolo (cu toata lumea, inclusiv presedinte), dupa care s-au dus frumusel acasa pt a posta pe Facebook imagini proaspete. Avem de atunci analize si scenarii nonstop: cine sunt, de unde vin, ce se-ntampla daca aveau legaturi cu teroristi, ce masuri sau masuratori tre’ luate la Casa Alba, cine urmeaza sa fie concediat, daca o sa fie dati in judecata, etc… Pe scurt, o gramada de timp si bani investiti atat de media cat si de serviciile secrete spre a da de capat povestii. Fapte interesante, omise si ele in buletinele de stiri: dul Tareq poate fi gasit la un search scurt “american task force on palestine” pe google.
Iar despre faptul ca dul presedinte s-a mai vazut cu ‘musafirii neinvitati’, ar mai fi inca o fotografie de prin 2005, unde sotii Salahi, Black Eyed Peas, Randy Jackson (juriu, American Idol) si Obama se simtesc[sic] minunat. Eu cand am auzit prima oara de toata povestea, am zis in gluma ca aveam de-a face cu o manevra de iesire din anonimat a sotilor Salahi, un fel de 15 minute de faima, dupa care or sa dea niste interviuri, or sa scrie o carticica, si o sa vedina figuri populare si cu drept la opinie in mass media -pt ca asa arata reteta zilelor noastre. Si poate n-am fost departe de realitate, tinand cont de faptul ca Michaele are manevre cu showul “Real Housewives of DC”. Sau si mai mijto[sic] ar fi ca dul presedinte sa fii incercat o introducere a sotiei in lumea showbizului, acum ca Oprah si-a anuntat retragerea.. ;]]

Ps: astept cu nerabdare ca Fox news sa inceapa a explica ca aveam de-a face cu niste conspiratii intre presedinte si personaje palestiniene, ca […] de fapt nici n-are rost sa imi imaginez la capitolul asta, orice as face n-am cum sa egalez imaginatia prezenta in Fox..

Advertisements

~ by durox on November 29, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: