Cine este Titel Maghiar?

Este un fraier. Identitatea lui nu face obiectul discutiei. Daca am avea de-a face cu un ‘geniu’ al internetilor as manifesta curiozitate… ma multumesc cu “fraier”. N-as vrea sa fiu inteles gresit, desi nu ma deranjeaza, atunci cand spun ca eu altfel as fi executat operatiunea de stors lacrimi, strans fonduri, like-uri sau stiu si eu ce s-a strans… actiunile si greselile lui Titel Maghiaru sunt penibile atunci cand vorbim de campanii de dezinformare si manipulare in mediul virtual. Avem de-a face realmente cu un fraier. Un fraier la care au pus botul alti fraieri.

Situatia este atat de ridicola incat ma face sa rad. Este un ras terapeutic pe baza nervoasa.. :)

Restul fraierilor se gasesc usor cu nume, prenume si colegi de gradinita.

Sunt cei de la care ati primit share dupa share cu indemnuri la ruga si post. Sunt cei care inca spera in intoarcerea lui Titel Maghiaru din misiune.

Fraierilor, misiunea s-a incheiat. E momentul sa vedem daca farsa e de ras sau plans. *

Ultima grupare de fraieri ce socotesc ca trebuie apreciata pt efort si daruire in promovarea cretinismului sunt liderii si formatorii de opinie din mediul crestino-evanghelic; o parte din ei au indemnat bisericile la post si rugaciune pt cauza Titel Maghiaru. Nu au fost in stare sa depisteze un fals atat de grosolan, iar acum ei explica cum sta treaba cu internetul, pericolele lui, satana si protectia divina in fata virusilor, trojenilor, spam-ului si PUP-urilor.

Despre astia din urma  vreau sa zic ca sunt incompetenti. Le lipseste competenta de a discerne intre real si fals -un fals pe fata, le lipseste abilitatea de a accepta ca nu sunt specialisti universali si le lipseste capacitatea de a asimila informatii noi ce intra in contradictie cu vechile preconceptii docmatice. Este un amestec magic, este definitia fraierului… ca sa se inteleaga mai lesne ce vreau sa zic prin ‘incompetenta’. Daca am trai intr-o lume normala, asta e momentul in care s-ar cere demisii si scuze.

Fraierul vero se recunoaste prin faptul ca este usor de fraierit.

Pana la mom de fata, nu am gasit vreo referire la IP-uri. Ceea ce e si normal… Cine sa analizeze date, cand fraierii abia apuca sa stearga postari si urme?!? ;]]

* e f comica farsa.

serie de capturi pt amuzament

serie de capturi pt amuzament

Titel 1.0

:))))))

:)))))))))))

:))))

Fraier Minea Anysexy Titel Maghiaru

mike olari post mai 13

Advertisements

~ by durox on June 12, 2015.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: