Awesome

Am impresia ca urmatoarea etapa in ‘serialul Titel Maghiar’ va lua din nou prin surprindere masele… Are sa fie un spectacol sublim pt cine va avea nervi sa-l urmareasca.

Sa ne intelegem pt viitor: acest Titel a bantuit blogosfera ani de zile. Dumi ;]&Co au fost prezenti cu restul vizitatorilor, comentatorilor, haterilor si hipsterilor in mijlocul actiunii. Ani de zile.

Exista comentarii si postari, corespondente si interviuri direct din vortex… ani de zile.

Personalitati politice, persoane oficiale, persoane anonime, au alimentat in mod public farsa Titel. Ani de zile.

Toate astea s-au petrecut pe interneti. Forumurile si motoarele de cautare, dar mai ales blogurile, indexeaza si arhiveaza toate aceste date: accesari, device-uri folosite, locatii, useri, IP-uri,  linkuri, click-uri, o sumedenie de informatii….

Detinatorii de bloguri care au venit in contact cu subiectul Titel ar fi trebuit de cateva zile sa se prinda ca si Titel a intrat in contact cu ei. Lojic.

Asa greu cum vine de crezut, aceste date nu sunt inca centralizate.

O parte au fost retrase sau sterse. De cand s-a aflat falsul, mai toata lumea ‘sta ca plopul’.  Se asteapta raspunsuri si clarificari; se asteapta mila D-lui si un soi de stea a magilor care sa lumineze IP-ul lui Titel. Se asteapta sa se bage marfa proaspata la magazinul de stiri. Are sa se lase cu trafic si like-uri.

Expect us! ~8^]Cand nume si IP-uri vor fi facute publice detinatorii de bloguri/date n-or sa stie ce sa faca cu ele; nu are sa fie vorba de un efort organizat de sortare, asociere, eliminare a datelor asa cum se procedeaza… Vor fi luati prin surprindere. Eventualii complici, persoane de interes si cu interes, vor face ultimile retusuri si imbrobodiri de control. Utilizatorii fb de rand vor fi surprinsi de ridicolul realitatii. Toata lumea va fi surprinsa, are sa fie awesome! ;]]

De s-ar lasa pt o secunda la o parte tot bagajul cu mofturi, si de s-ar face ce trebuie facut… E nevoie de mobilizare. Nu este nici un fel rusine sa se caute si ceara suport de specialitate daca si cand e cazul. Asa ceva trebuia facut de la bun-inceput, din mom in care s-a constatat falsul. Tine de bunul simt.

Azi am luat pulsul. Ii ametitor! Se poate rade la un ochi si plange la celalat…

Este f putin probabil ca doar o persoana sa detina IP-uri de interes. Mai ales ca nu sunt interesat. ;]

Nu ma fascineaza deloc pisaturile-astea. Le-am mai mirosit acu’ 15-20 de ani. Tira!

Advertisements

~ by durox on June 17, 2015.

4 Responses to “Awesome”

  1. Chestia e ca doar Politia sau vreo alta institutie competenta ar putea sa faca ceva cu acele IP-uri. Nu vad la ce ne-ar ajuta pe noi blogerii, decat sa vedem daca eventual nu avem comentarii de la “Titel” si sa vedem locatia lui “Titel”. Adica cand el se dadea explodat prin Indonezia si avea IP de Austria…

    PS: si uite asa ai facut rost si de IP-ul meu

  2. @PaulM: treaba sta altfel. esti dispus sa schimbi comentariu? :]

  3. ghost removal service d:

  4. Dr. Peter Venkman :}

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: