“Fabrică de cannabis”

Daca mai esigsta vre’un dubiu cum ca drogurile confiscate de militie nu se distrug, am dat de confesiunea -indirecta- a unui jurnalist.

Articolul il gasiti aici,  nu [prea] merita citit… poate un click scurt pe video. Laura Gal, am gasit-o in original, face dovada faptului ca earba confiscata este impartita pe loc, jurnalistii avand portia aferenta inainte de a purcede la limbat dorsul organelor de ordine -in scris. Asta ar fi singura iesplicatie a titlului articolului: “Fabrică de cannabis descoperită lângă Salonta”.

D-na, d-soara Laura, cannabisul nu se fabrica, el creste/se cultiva. La ce va referiti dvoastra sunt produse farmaceutice  THC-ul este sintetizat si

Mai bine ma opresc  pt ca oricum nici nu intereseaza pe nimeni, iar pe ce-i care ar trebui sa-i intereseze ii depaste. Concluzia ar fi ca ii zicem ferma, gospodarie agricola, [daca vrem sa ne aberam] sau pur si simplu plantatie, cultura de cannabis, si in NICI un caz “Fabrică”.

*usor stimabililor cu sarbatoritul, si asta din simplu motiv ca nu prea este nimic de sarbatorit! ;] 

ps am in spatele casei o ‘Fabrică de tomate’ complect legalizata, super organica nu pe chimicale precum belgianu’ din poveste.

[sic] la fiecare rand.

~ by durox on May 13, 2010.

Leave a comment